keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Turisteja

Tänään kun saavuin töihin ihmettelin yksikseni mikä häslinki kaikilla on päällä. Sitten aamukahvien jälkeen avasin suuni ja kysyin että mitä täällä tapahtuu niin selvisi että satamassa on yksi melkein kolmen tuhannen hengen matkustajalaiva. No kyselin sitten lisää mitä päähäni tulikaan. Loppuen lopuksi menimme Iztokin kanssa seuraamaan matkustajien saapumista laivasta maalle. Juttelimme poliisien ja parin tutun IBS vartijan kanssa.
Satama siis järjestää terminaaliin aitauksen että alue on suljettu niiltä ketkä sinne ei kuulu ja että matkustajat eivät pääse seikkailemaan satamaan. Ja myös järjestävät passintarkastus pisteen sekä käsimatkatavaran läpivalaisut ja turvatarkastuksen. Ja lopuksi turisti kuljetukset kaupunkikierrokselle. Hetken katselimme vierestä ja sitten menimme ihastelemaan laivaa. Pian siitä menimme takaisin pääportille. Päivä vyöri ohi jälleen nopeasti. Huomenna uudet kujeet!
Toinen kuva on pääportista noin 100 metriä pois. Valkoisen pakettiauton takana on pieni taideteos jonka päällä komeilee kolme pientä vuorea. Oletan että kohdistuu Triglaviin. Noloa myöntää mutta huomasin sen vasta tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti